Expres

Până când sunt vijelii / Coduri galben și portocaliu la Brașov

Până când sunt vijelii.

ANM a prelungit avertizarea de intensificări susținute ale vântului și zăpadă viscolită în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură până diseară la ora 22.00. Județul Brașov se află atât sub cod portocaliu (sud-vest și sud-est), cât și sub cod galben – restul teritoriului.

Până când sunt vijelii. „În zona înaltă (la altitudini de peste 1.700 m) a Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 110-120 km/h, va fi viscol și vizibilitate foarte redusă”, au detaliat meteorologii pentru codul portocaliu.

Până când sunt vijelii. În ceea ce privește codul galben, s-a relatat: „La munte vor fi rafale de 70-100 km/h, iar în Transilvania, sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei viteza vântului va atinge 65-75 km/h. În Crișana, Maramureș, Dobrogea, local în Banat și Moldova și în restul Olteniei și Munteniei vor fi intensificări locale și temporare, cu viteze în general de 55-60 km/h. În zona de munte temporar vor fi precipitații moderate cantitativ (15-20 l/mp). Vor predomina ploile, determinând topirea și cedarea apei din stratul de zăpadă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare