Expres

Pacientă arestată după ce a refuzat tratamentul

Pacientă arestată după ce a refuzat tratamentul
O femeie din statul Washington (SUA) a fost arestată după ce a fost acuzată că nu și-a tratat tuberculoza infecțioasă timp de mai bine de un an, au anunțat autoritățile locale, relatează Insider.

Femeia din Tacoma – care nu a fost identificată public, dar care este menționată ca „V.N.” în documentele judiciare – a fost încarcerată joi în închisoarea Pierce County Jail și este cazată într-o cameră „special echipată pentru izolare, testare și tratament”, a precizat într-o declarație Departamentul de Sănătate din Tacoma-Pierce County.

„Sperăm că ea va alege să primească tratamentul salvator de care are nevoie pentru a-și trata tuberculoza”, se arată în declarație.

Potrivit Clinicii Mayo, tuberculoza se poate răspândi prin petrecerea unui timp îndelungat cu o persoană infectată sau în condiții de aglomerație.

Tacoma News Tribune a relatat că Departamentul de Sănătate al comitatului Tacoma-Pierce a ordonat pentru prima dată izolarea femeii pe 18 ianuarie 2022. Potrivit documentelor judiciare obținute de News-Tribune, femeia a început un tratament împotriva tuberculozei, dar nu a finalizat întregul regim de medicație.

Pacientă arestată după ce a refuzat tratamentul. Un judecător a emis un mandat de arestare civilă pe numele femeii în luna martie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
3 luni în urmă

Nici latraul putinist barbughey nu mai ia tratamentul. De fapt nici nu mai raspunde la tratament, a turbat de tot, face spume, latra mascari, s-a dat cu hAur, iubeste pe Putin. O lepra, ce mai.

Back to top button