Expres

Om de afaceri român, asasinat în Canada

Om de afaceri român, asasinat în Canada

Omul de afaceri Tinel Timu. stabilit în Canada, ar fi fost împușcat mortal joi dimineață în Laval, o suburbie a orașului canadian Montreal, scriu La Presse și Le Journal de Montreal, care citează surse.

Asasinatul ar fi avut loc pe strada du Havre, în cartierul Chomedey, iar întrucât cazul ar putea avea legătură cu crima organizată, poliția din statul Quebec va coordona ancheta.

 „La scurt timp după ora 7 dimineața, a fost primit un apel la 911 pentru că s-au auzit focuri de armă. Când poliția a ajuns la fața locului, a găsit victima întinsă pe jos, afară, lovită de gloanțe. Polițiștii au început manevrele de resuscitare. Victima a fost transportată la spital, unde a fost confirmat decesul”, a declarat un reprezentant al poliției din Laval, fără a dezvălui identitatea victimei.

Publicația notează, citând surse, că ar fi vorba despre Tinel Timu, care controla mai multe companii din domeniul imobiliar și care susținea în instanță, în 2019, că ar deține 700 de unități rezidențiale din zona Montreal.

Om de afaceri român, asasinat în Canada. Și Le Journal de Montreal scrie că victima ar fi omul de afaceri Tinel Timu, în vârstă de 61 de ani, „o figură foarte cunoscută în comunitatea românească din Montreal”.

Publicația scrie că omul de afaceri a fost arestat în septembrie anul trecut, alături de alte două persoane, între care un funcționar din Montreal, într-un dosar de corupție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button