Expres

Oficiali brașoveni, luați la întrebări de elevi din Belfast

Oficiali brașoveni, luați la întrebări de elevi din Belfast

Elevi și profesori de la Colegiul Metropolitan din Belfast – Irlanda de Nord a făcut vineri o vizită la Consiliul Judeţean Braşov. Oaspeţii au fost însoţiţi de „omologii” lor de la Colegiul Naţional de Informatică „Grigore Moisil” din Braşov, cu care fac un schimb de experienţă.

Tinerii britanici şi colegii lor români au dorit să afle direct de la sursă ce înseamnă administraţia publică locală la Braşov, fiind interesaţi şi despre aspecte privind dezvoltarea turismului şi digitalizarea activităţii instituţiei.

Gazde le-au fost Todorică-Constantin Şerban – preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, şi Mihai Cătălin Văsii – prefectul judeţului Braşov, alături de Adrian-Ioan Veştea – ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, de la care au primit nu doar informaţii despre instituţiile administrative de la nivel judeţean, ci şi mesaje de încurajare şi sfaturi.

Alina Szász, manager public la CJ Braşov, le-a prezentat destinaţia turistică judeţul Braşov cu cele mai importante atracţii ale sale, recunoscute şi unanim apreciate pe plan internaţional, iar directorul executiv-adjunct Petru Nechifor-Moraru le-a vorbit despre paşii făcuţi de Consiliul Judeţean pe calea digitalizării, modernizării şi eficientizării actului administrativ.

Un moment semnificativ pentru educația interculturală. M-am bucurat să le răspund la întrebări alături de colegii mei din administrația județeană. Interesele lor au fost dintre cele mai variate, de la digitalizare la turism și administrație publică. Îi felicit pe toți cei implicați în acest proiect, deopotrivă dascăli și elevi. Este o oportunitate extraordinară de a aprofunda cunoștințele și de a dezvolta abilități noi. Această întâlnire subliniază valoarea schimburilor culturale și educaționale, îmbogățind perspectiva tuturor participanților și stimulând interesul pentru o colaborare continuă”, a scris ulterior, pe pagina sa oficială de Facebook, Adrian Veștea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare