Expres

O tânără producătoare TV a murit după ce a căzut aproape 10 metri în gol

O tânără producătoare TV a murit după ce a căzut aproape 10 metri în gol.

Kathryn Hoedt, în vârstă de 23 de ani, o producătoare de ştiri a murit tragic, pe 12 august, după ce a căzut aproape 10 metri în gol de pe un leagăn legat cu funie la înălţime, în zona lacului Folsom din California. Un echipaj de la salvare a ajuns imediat la faţa locului. A fost transportată de urgenţă la spitalul medical Roseville, însă la scurt timp a fost declarat decesul. Katie era absolventă a Universităţii din New York şi lucra în redacţia KCRA din octombrie 2022.

Era producător pentru o emisiune matinală şi, spun colegii, “aducea îmbunătăţiri neaşteptate, avea o personalitate vibrantă şi un entuziasm nemărginit, pe lângă râsul contagios. Era, de asemenea, tare mândră că e jurnalist şi era foarte hotărâtă să muncească şi să contribuie cu orice în domeniul ăsta. Avea un viitor strălucit înainte şi suntem profund devastaţi”, mărturiseşte Derek Schnell, director de ştiri la KCRA, potrivit Mirror.

Nu-mi vine să cred că este real, ştii…era o rază de soare, o lumină strălucitoare. Am încercat să lucrez astăzi şi efectiv nu am putut pentru că ştiam că n-o să mai primesc niciun apel de la Katie şi că nu mă va mai suna vreodată şi că va trebui să mă obişnuiesc cu treaba asta. Nu mă voi obişnui niciodată”, a mărturisit mama ei, Beth.

Katie Hoedt a urmat facultatea la San Jose State University din Bay Area. Profesorii și şefii departamentului de jurnalism SJSU au descris-o ca pe o tânără muncitoare şi dedicată.

Nu o voi uita niciodată. Era în primul an când mi-a fost elevă, în toamna anului 2018 și a venit după oră să întrebe dacă există vreo oportunitate de a lucra la o publicație studențească”, a declarat Dona Nichols, profesor SJSU și consilier al departamentului de jurnalism pentru SFGATE. „Apoi mi-a arătat mostre din propria ei publicație pe care o postase online. O tânără cu un viitor strălucit.”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button