Expres

O româncă a murit în vacanță în Halkidiki

O româncă a murit în vacanță în Halkidiki. O româncă de 63 de ani a murit în Grecia după ce i s-a făcut rău în peninsula Halkidiki, o destinație de vacanță foarte populară. 

Femeia coborâse de pe un vas de croazieră când i s-a făcut rău într-o tavernă din zona Ouranoupoli. Martorii au sunat imediat la numărul de urgență, dar ambulanţa a ajuns abia după 75 de minute. Medicii nu au mai putut să o salveze, scrie presa elenă.

Decesul ei a scos în evidență deficiențele privind acordarea asistenței medicale. Presa elenă semnalează că există o problemă în sistemul sanitar în timp ce în întreaga peninsulă Halkidiki există doar cinci centre de sănătate, iar distanțele între ele sunt foarte mari.

O româncă a murit în vacanță în Halkidiki. În cazul turistei din România, deși ambulanța a plecat imediat după ce a fost chemată, ajutorul a sosit prea târziu, abia după o oră și 15 minute.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button