Expres

O pisică dispărută de Crăciun a fost găsită de proprietari… la 2.000 de kilometri depărtare

 

O pisică dispărută de acasă în Ajunul Crăciunului, în statul american Wisconsin, a fost găsită după două luni, în Florida, la aproape 2.000 de kilometri distanță. Proprietarii au anunțat dispariția felinei chiar în ziua de Crăciun, pe rețelele de socializare, sperând că cineva o va recunoaște și le-o va da înapoi. „În ziua de Crăciun, vântul bătea cu putere și a deschis ușa din spate a casei. Pisica a mers afară, iar de atunci o tot căutam. A fost cel mai urât Crăciun”, a povestit Cheri Stocker, stăpâna pisicii.
Două luni mai târziu, o asociație din Florida i-a contactat, ca să le spună că pisica din rasa Albastru de Rusia este teafără, dar la peste 2.000 de kilometri distanță.
Înainte de a ajunge la asociație, pisica a fost găsită de o femeie din Florida, care, la rândul ei, a postat fotografii pe rețelele de socializare, în speranța că cineva o recunoaște. Totodată, a dus-o la veterinar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button