Expres

O nouă veste grea pentru Simona Halep

O nouă veste grea pentru Simona Halep. Simona Halep așteaptă deja de luni bune să fie judecată în scandalul de dopaj, iar fosta lideră mondială a mai primit o veste proastă. Concret, BMW, unul dintre sponsorii principali ai Simonei, a anunțat încetarea colaborării cu românca.

Mulțumim, Simona Halep, pentru momentele frumoase în care am făcut echipă! Ne place să o numim echipă și nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că ești o persoană minunată atât în teren, cât și în afara acestuia.

Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrățișăm cu drag și așteptăm cu nerăbdare viitorul și posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună.

 Suntem încântați să te susținem în continuare, să te aplaudăm și să îți fim alături, în toate provocările și competițiile viitoare.” se arată în comunicatul oficial, publicat pe contul oficial de Instagram al BMW Automobile Bavaria.

În prezent, printre sponsorii Simonei Halep sunt: Nike, Wilson, Hublot, Rexona, Dedeman și Banca Transilvania.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
8 luni în urmă

De ce-ai sponsoriza-o pe machidoanca cu rânză?

Back to top button