Expres

O nouă taxă pentru pensiile mai mari de 4000 de lei

O nouă taxă pentru pensiile mai mari de 4000 de lei

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a afirmat, luni, că PNL a depus la Senat un proiect de lege care propune aplicarea Contribuției de Asigurări Sociale de Sănătate (CASS) la pensiile care depășesc pragul de 4.000 de lei, măsură pe care PSD nu o susține.

Denotă o doză destul de mare de neseriozitate a PNL”, acuză Budăi.

Propunere PNL: CASS pentru Venituri Peste 4.000 de Lei! Un proiect de lege recent depus la Senat propune aplicarea Contribuției de Asigurări Sociale de Sănătate (CASS) la pensiile care depășesc pragul de 4.000 de lei. Însă, acesta nu se bucură de susținere unanimă. PSD face front comun și declară răspicat că se va opune acestui proiect, apărând interesele părinților și bunicilor noștri . Această inițiativă vine din partea acelorași politicieni care au decis înghețarea pensiilor în 2021, provocând nemulțumire în rândul seniorilor”, a scris Marius Budăi, luni, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, „contradicțiile sunt evidente din partea PNL: pe de o parte fac promisiuni cu neimpozitarea pensiilor sub 3.000 de lei, iar pe de alta se propune o suprataxare a celor care depășesc 4.000 de lei. Din punctul meu de vedere, aceste contradicții denotă o doză destul de mare de neseriozitate a PNL în politicile adresate pensionarilor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
14 zile în urmă

Foarte bine. SĂ IMPOZITEZE!!!
Pensiile speciale cu minim 90%.
Pensiile celor care au ieșit înainte de 65 de ani la pensie cu 85%!

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
14 zile în urmă

gigele in rusia cum e cu pensiile? Ah, am uitat nu ai de unde sa stii, tu esti pe ajutor social. Si pe ce mai pica.

Barbu Gh.
14 zile în urmă

Lătrăul deviant vilighei nu mai laudă ,,slava”, dozele. A rămas doar cu #MonaDragosteaMea și cu pripășitul prin adăposturi. Oare o fi muncit aurolacul vreodată?

mihai
14 zile în urmă

Mai Buda(i), 90% din parintii si bunicii nostri nu au peste 4000 de lei pensie, asa ca propunerea pare buna!

Marius
12 zile în urmă

Jepatii ăștia nu știu de unde sa mai scoată bani Rusine să le fie!!!! Votați PSD și veți ajunge sclavi!

Back to top button