Expres

O nouă gafă a premierului Ciolacu (video)

O nouă gafă a premierului Ciolacu

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a participat azi la deschiderea evenimentului „DP WORLD-20 de ani de eficienţă şi inovaţie în România” şi la operaţionalizarea noii investiţii de infrastructură portuară în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Portului Maritim Constanţa.

Şeful Executivului a început discursul adresându-se participanţilor, însă, în loc de „onorată asistenţă” a spus „onorată instanţă”.

E din ciclul gafelor care se mai fac!”, a spus premierul, râzând. De altfel, premierul şi-a început alocuţiunea cu: „Mă numesc Marcel”.

Recent, Ciolacu a transmis, întrebat dacă România va cere să aibă funcţia de comisar european pentru Apărare, că ţara noastră deja a început să negocieze şi a pronunţat „portofelu’”, în loc de „portofoliu”, referindu-se la această funcţie.

O gafă de proporții a făcut premierul Marcel Ciolacu si în Qatar. În timp ce lăuda grandoarea campionatului mondial de fotbal găzduit de această țară, în loc să spună „lecție”, a spus „erecție”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
10 zile în urmă

Aerul de munte e prea tare pentru unii care nu stiu nici sa respire, darmite sa presteze alte meserii…Ieri individul a fost la Brasov si aerul tare i-a reactivat subconstientul, de aici si pasarica scoasa pe cioc…

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare