Expres

O nouă demisie surprinzătoare din trustul Antenelor

O nouă demisie surprinzătoare din a trustul Antenelor.

După plecările chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar și a Irinei Ursu, trustul de presă Intact a mai primit o lovitură.

Cristian Ionescu, director la Antena Stars din 2013, și-a prezentat demisia. El a activat în holdingul lui Dan Voiculescu trei decenii.

O nouă demisie surprinzătoare din trustul Antenelor

Pe 28 septembrie mi-am depus demisia din funcția de director Antena Stars. Am convenit cu managementul companiei să nu comunicăm nimic, până la găsirea unui înlocuitor. Acest lucru s-a întâmplat la sfârșitul acestei săptămâni, iar acum suntem într-un proces de predare-preluare a atribuțiilor, care se va finaliza la sfârșitul acestei luni. Este o pozitie importantă în companie și facem lucrurile, până la capăt, cu responsabilitate, așa cum am făcut totul în cei aproape 30 de ani, de când ocup diverse poziții în Antena Group. Am plecat din motive personale, mai multe nu vreau să comentez”, a declarat Cristian Ionescu pentru cancan.ro.

Potrivit sursei citate, Elena Savu Răchițeanu îl va înlocui de mâine pe Cristian Ionescu în funcția de șef la Antena Stars. Ea este realizator al show-ului Mireasa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button