Expres

Mamă de 29 de ani, fără mâini și picioare

Mamă de 29 de ani, fără mâini și picioare. Krysten Pacheco, mamă a doi copii, și-a pierdut atât mâinile, cât și picioarele. Femeia de 29 de ani a suferit o infecție de la cezariană, în octombrie. Tocmai își întâmpinase fiica, Amelia, și fusese externată de la spitalul unde a născut. în Pleasanton, Texas, când a început să se simtă rău, potrivit DailyMail.

La câteva zile după, a fost transportată cu avionul la un spital din San Antonio. Aici medicii i-au spus că a intrat în șoc septic. Ea a petrecut două săptămâni la terapie intensivă respirând printr-un tub, apoi i s-a spus înainte de Ziua Recunoștinței că circulația slabă a sângelui la mâini și picioare i-a provocat atât de multe daune încât toate trebuiau amputate.

Mâinile și picioarele mele erau negre. Arătam ca o persoană care a suferit degerături”, a spus femeia. Echipa medicală „a încercat să facă tot ce a putut pentru a evita amputarea”, a declarat Krysten.

Dublă amputație

După ce a suferit dubla amputație, suferința a continuat. Femeia a trebuit să fie supusă la mai multe operații, pentru a repara pielea deteriorată.

A petrecut apoi următoarele două luni în spital. Krysten a primit în sfârșit permisiunea să meargă acasă pe 11 februarie, la patru luni de când a născut.
Mamă de 29 de ani, fără mâini și picioare. Acum, are grijă atât de fiica ei, cât și de fiul ei de doi ani. După o lungă perioadă de recuperare, va putea primi proteze. Femeia a spus că este încântată să recupereze timpul pierdut cu fiica ei.

Unul dintre lucrurile care îmi frânge inima și cu care încă mă lupt este acea vinovăție de a nu putea fi cu copilul meu în fiecare zi, în primele trei luni din viață. Dar acum sunt acasă și suntem din nou o mică familie”, a spus Krysten.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Treburile astea cu dezmembrai nu pot fi explicate decat de catre ANAListul in coprocultura barbughe, slugoi latrator putinist. El e mare specialist in luat proba de coprocultura cu lingurita si aranjat analiza pana iese pe gustul sau. Stand by.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare