Expres

O influenceriță celebră e în comă după o cezariană

O influenceriță celebră e în comă după o cezariană. O influenceriță celebră din California se află în comă indusă medical după ce a suferit un anevrism cerebral cu o săptămână înainte de a naște, potrivit nypost.com.

Jackie Miller James, în vârstă de 35 de ani, era însărcinată în 39 de săptămâni și se afla acasă, când a suferit hemoragie cerebrală severă, potrivit site-ului pe care familia tinerei a organizat o strângere de fonduri.

Soțul său, Austin, a dus-o de urgență la terapie intensivă, unde a fost supusă simultan unei operații de cezariană de urgență și unei operații pe creier.

„Jackie continuă să lupte pentru viața ei în fiecare zi și suntem optimiste că poate învinge șansele dacă o înconjurăm cu specialiștii și metodele de terapie potrivite”, au spus surorile bloggeriței, Natalie și Nicelle, pe pagina amintită.

Bebelușul, o fetiță, a avut nevoie de terapie intensivă neonatală timp de 12 zile. Mama a rămas însă în comă indusă medical și a suferit, în total, cinci operații separate pe creier. Cel mai probabil, tânăra va rămâne în spital luni de zile.

Surorile lui Miller James au declarat că au creat de vineri dimineață pagina de strângere de fonduri (GoFundMe) pentru Jackie Miller James – prin intermediul căreia s-au adunat aproape 96.000 de dolari – pentru ca tânăra să poată primi cele mai bune îngrijiri.

„Deși drumul va fi lung, suntem hotărâte să o aducem pe Jackie acasă la fiica și soțul ei”, au mai spus surorile ei.

Într-un videoclip postat în urmă cu două săptămâni, tânăra le-a povestit celor 27.000 de urmăritori despre simptomele avute în timpul sarcinii, printre care se numără sforăitul, gleznele umflate și insomnia.

O influenceriță celebră e în comă după o cezariană. Înainte de a deveni influencer, Miller James a lucrat pentru un chirurg plastician din Beverly Hills timp de șase ani. Anterior, a locuit cinci ani în New York, unde a lucrat ca dansatoare de rezervă pentru mai mulți artiști.

„Visul meu a fost să fac un turneu cu Janet Jackson”, declarase Miller James pentru revista Modeliste Magazine în aprilie 2022.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
3 luni în urmă

Zilnic citești de binefacerile dozelor. Asta, mai mult ca sigur, lăuda injectarea forțată. ,,Sigure și eficiente” dozele. Pe când cățelele mioritice ca moldovan, mahler și mihăila? Bularca? Să nu-l uităm pe lătrăul bețivan, decerebrat și deviant de vilighei. Sau pe… Citeşte mai mult »

Back to top button