Expres

O influenceriță a decedat la 25 de ani

O influenceriță a decedat la 25 de ani. O influenceriță din Brazilia, extrem de cunoscută în mediul online a fost descoperită decedată la doar 25 de ani. Juliana Rocha, cu o prezență online impresionantă, a dispărut din peisajul virtual acum câteva luni și nimeni nu a putut să-i explice tragicul sfârșit.
Familia tinerei a anunțat cu durere trecerea în neființă a Julianei Rocha, tânăra care era iubită și urmărită de aproape 200.000 de persoane pe Instagram, iar pe TikTok atrăgea peste 250.000 de fani, care apreciau tutorialele sale de machiaj. Întrebări și speculații au inundat mediul online, oamenii fiind în căutarea răspunsurilor la enigma dispariției sale.

Îngenuncheate de durere și cu ultimele puteri, rudele Julianei au făcut o postare în mediul online, prin intermediul căreia au anunțat comunitatea de fani a fetei că aceasta s-a stins din viață.

Cu profundă durere și tristețe, familia Julianei Rocha vă informează pe voi, publicul ei și pe cei care au  iubit-o, că a murit”, a transmis familia Julianei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button