Expres

O imagine cu „impact calomnios la adresa Poliție Brașov” circulă pe internet

O imagine cu „impact calomnios la adresa Poliție Brașov” circulă pe internet. În fapt, în fotografie apare o autospecială de poliție parcată pe un loc pentru persoane cu dizabilități. Potrivit IPJ Brașov, este un fals cu impact calomnios.

„În urma apariției în mediul online, pe o pagină de socializare, a unei imagini, în care este prezentată o autospecială de poliție, despre care administratorul susține că a fost realizată într-un cartier din municipiul Brașov, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul I.P.J. Brașov este abilitat să comunice următoarele:


În cadrul instituției polițienești brașovene nu există atribuit autovehiculul cu numărul de înregistrare afișat în imagine, iar autospeciala nu a desfășurat misiuni în județul Brașov. Caracterul postării este unul nereal și cu impact calomnios la adresa Poliție Brașov, prin prezentarea unei imagini nereale.
De altfel, Poliția Brașov, prin activitățile specifice pe care le desfășoară, este un
garant în ceea ce privește conștientizarea asupra importanței respectării locurilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilități.


Împreună cu Fundația Motivation Romania, I.P.J. Brașov a desfășurat în anul în curs, dar și în perioadele anterioare, campanii de sensibilizare și de informare a comunității brașovene, cu privire la nevoile specifice pe care le are o persoană cu dizabilități și importanța locurilor de parcare rezervate unei persoane cu aceste deficiențe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


„Poliția Brașov rămâne dedicată construirii unei societăți în care toți cetățenii trebuie să se bucure de drepturi egale și de acces nediscriminatoriu, iar prin acțiunile desfășurate speră să inspire și să încurajeze schimbări pozitive în mentalitatea societății brașovene”, a adăugat el.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button