Expres

O femeie s-a căsătorit cu verișorul ei / Prea târziu și-a dat seama

O femeie s-a căsătorit cu verișorul ei / Prea târziu și-a dat seama

O femeie s-a măritat cu vărul ei fără să știe și a aflat că sunt rude doar după ce a rămas însărcinată. Marcella și Tage Hill, ambii în vârstă de 42 de ani, un cuplu căsătorit din SUA, nu știau ce nume să pună copilului ce urma să vină pe lume, drept urmare au decis să își facă arborele genealogic pentru a se inspira din generațiile anterioare.

În timp ce căutau prin generațiile familiilor lor, pe un site web specializat, au observat că stră-străbunica lor avea același nume. Inițial au crezut că este o coincidență, însă ulterior au realizat că sunt rude. Femeia și-a dat seama că bunicul ei și bunica lui Tage erau veri primari, ceea ce înseamnă că ei sunt verișori de gradul trei, potrivit The Sun.

După descoperirea ciudată, cuplul a decis că își vor numi fiica după stră-străbunica lor comună, Mary Jane Dollar.

Mă uitam pe laptop prin numele familiei mele, el era pe laptopul lui făcând același lucru. Și brusc a spus: „Este atât de amuzant, străbunicii noștri aveau aceleași nume. La început, m-am gândit că trebuie să fie o coincidență. Dar destul de sigur, ne-am dat seama curând că bunicul meu și bunica lui erau veri primari. A fost super ciudat“, a declarat Marcella.

Marcella l-a sunat apoi pe bunicul ei, Charles Phillips, în vârstă de 86 de ani, pentru a-l întreba dacă își amintește de bunica soțului ei, Doris Birmhall, care a murit. Cuplul a fost șocat să audă că se cunoșteau și chiar au trăit împreună când erau copii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
6 luni în urmă

Zice lumea ca si depravatul pidosnicar barbughey ar fi incotopenit-o pe vara-sa sau pe soru-sa, e neclara treaba?

Back to top button