Expres

O femeie însărcinată a fost împușcată pentru furt

O femeie însărcinată a fost împușcată pentru furt

O tânără însărcinată de 24 de ani a fost supusă de urgență unei operații de cezariană după ce a fost împușcată de angajatul unui magazin din East Nashville, Tennessee (SUA), care a prins-o că a furat, potrivit Insider.

Angajatul magazinului, în vârstă de 21 de ani, a declarat că tânăra și încă o femeie au furat mai multe produse. El le-a filmat după ce le-a văzut că au pus articolele în cărucior și într-o geantă de umăr și au ieșit din magazin fără să plătească.

A mers după ele în parcare și, în timp ce puneau produsele în portbagaj, s-a apropiat de mașină. Potrivit Poliției, una dintre femei a scos un spray paralizant și l-a stropit pe față.

În acel moment, angajatul magazinului a tras cu pistolul semi-automat, spunând că s-a temut pentru viața lui pentru că nu știa dacă femeile aveau și arme asupra lor.

Cele două au fugit cu mașina și au mers la un spital local. Tânăra de 24 de ani, însărcinată în 7 luni, a fost supusă unei operații de cezariană. Potrivit medicilor, bebelușul nu a suferit răni, dar se află în stare critică.

O femeie însărcinată a fost împușcată pentru furt. Autoritățile i-au confiscat telefonul și arma tânărului, ancheta fiind în desfășurare. În urma incidentului, acesta a fost concediat.

Siguranța clienților și membrilor echipei este prioritatea noastră principală, iar violența de orice fel nu va fi tolerată în magazinele noastre. Luăm această problemă în serios și cooperăm cu autoritățile locale”, au transmis reprezentanții magazinului, potrivit Știrile PROTV.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

O cioară BLM-istă mai puțin. Pe când și la noi cu țîganii?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare