Expres

O femeie de 25 de ani are 22 de bebeluși

O femeie care are 22 de bebeluși la doar 25 de ani a dezvăluit că intenționează să mai aibă încă 80. Christina Ozturk a născut primul copil la 17 ani, iar pe restul i-a adus pe lume prin mame surogat. Ozturk vrea să aibă cât mai mulți copii, cât mai repede posibil cu soțul ei milionar Galip, potrivit The Sun.

Sunt cu copiii tot timpul, fac toate lucrurile pe care le fac mamele în mod normal. Am născut-o eu însămi pe fiica mea cea mare, Vika, acum șase ani. Restul copiilor sunt genetic ai noștri, dar au fost purtați de mame surogat”, a spus femeia despre experiența ei cu un număr atât de mare de copii.

Cuplul și-a dorit inițial un copil în fiecare an, dar Christina și-a dat seama repede că organismul ei nu va fi capabil să țină pasul. De aceea, cuplul a apelat la mame surogat, cheltuind aproape 10.000 de dolari pentru fiecare copil.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button