Expres

O femeie a fost la un pas de moarte după ce a încercat să se vindece de cancer cu sucuri

O femeie a fost la un pas de moarte după ce a încercat să se vindece de cancer cu sucuri

O femeie care a fost la un pas de moarte după ce a încercat să se vindece de cancer urmând o dietă cu sucuri îi avertizează pe cei aflați în situația ei să nu facă la fel ca ea și să urmeze sfaturile medicilor. „Am renunțat la medicina tradițională și era să mor”, spune ea.

Irena Stoynova a cheltuit 2.000 de lire sterline pentru storcătoare de fructe și petrecea până la trei ore pe zi ca să își pregătească sucurile despre care credea că o vor vindeca. Femeia de 39 de ani a fost diagnosticată cu cancer în iunie 2021, când medicii i-au recomandat să primească tratament convențional, dar ea nu i-a ascultat. A fost sfătuită să înceapă chimioterapia, dar ea a început să caute pe internet soluții alternative. „De acolo a început totul”, a spus ea pentru Sky News.

Stoyanova a povestit că timp de doi ani și jumătate a urmat o dietă cu sucuri, și cu alimente crude, post intermitent și ceaiuri. A făcut asta după ce a găsit pe rețelele sociale contul unui bărbat care avea sute de mii de urmăritori și care susținea că corpul se poate „vindeca singur” printr-un stil de viață radical și o schimbare a dietei.

Femeia a declarat că a devenit o „fanatică” a diferitelor diete și terapii pe care le-a urmat la recomandările acestuia:

Nu m-am oprit, deși eram atât de slăbită, nu puteam să dorm și aveam halucinații. Nici măcar nu aveam puterea să deschid o ușă. Nu mai puteam să respir pentru că aveam lichid în plămâni, am slăbit vreo 20 de kilograme din cauza dietei”.

În mai anul trecut a fost dusă cu ambulanța la spital, iar medicii i-au spus că era la un pas de moarte. Tot ei au avertizat-o că va muri dacă nu face tratamentul pentru cancer, dar ea tot continua să refuze. După 10 zile de spitalizare a început chimioterapie. Femeia se simte mult mai bine acum și le transmite oamenilor că „efectele secundare ale chimioterapiei sunt mult mai ușor de suportat în comparație cu efectele secundare ale tratamentului urmat de ea”.

Este grozav să crezi anumite lucruri, este grozav dacă sunt susținute de știință, dar te rog, nu-ți întrerupe tratamentul așa cum îți spun medicii. Eu aproape mi-am pierdut viața”, a adăugat ea.

Dr Clare Rees, hematolog consultant la Frimley Health NHS Foundation Trust, a declarat: „Acesta este un scenariu extrem și, cu adevărat, în primele 24 de ore de la internarea Irènei, nu eram siguri dacă va supraviețui sau nu”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare