Expres

O femeie a decis să se căsătorească cu ea însăși

O femeie a decis să se căsătorească cu ea însăși. După ce a suferit din dragoste și a avut parte de un an de burlăcie, o femeie a decis să practice autogamia și să se căsătorească cu ea însăși. Clair Brennan (42 de ani) este mamă a trei copii și după ce a avut mai multe relații eșuate a decis că vrea să meargă singură la altar în urmă cu câțiva ani. Clair, din Stoke-on-Trent, Staffordshire, promite că și-a luat alegerea „foarte în serios”.

Pentru fericitul eveniment femeia și-a cumpărat rochie de mireasă și verighetă. Aceasta a mărturisit că și-a luat un angajament față de ea însăși singură, în oglindă, în anul 2017.

„Am avut o istorie foarte proastă cu bărbații și toate relațiile mele de lungă durată s-au prăbușit și au ars, așa că am zis `Bine, o să încerc să fiu cu mine pentru o vreme`“, a spus ea, conform Mirror.

Am căutat pe Google (autogamia) și am aflat că te poți căsători cu copaci și tot felul de lucruri. Am vrut doar să fie între mine și mine”, mărturisește Clair Brennan.

Cât despre ceremonia în care s-a căsătorit cu ea, Clair a povestit că s-a întâmplat în grădina din spatele casei în care locuiește. Ea și-a spus jurămintele în fața unei oglinzi.

Clair a fost logodită de două ori până acum. Exact ca la o nuntă tradițională, în timpul ceremoniei femeia și-a spus jurămintele.

Mi-am scris propriile jurăminte despre ceea ce voi încerca să depășesc pentru a fi o versiune mai bună a mea. A fost ca și cum aș fi vorbit cu sinele meu viitor“, a spus Clair.

Mă uitam în oglindă și am întrebat: `Tu, Clair Louise Brennan, o iei pe Clair Louise Brennan ca soție legală?`. Apoi mă uitam în oglindă și îmi răspundeam mie însumi și spuneam: ‘Da, o accept’”, povestește ea.

Clair s-a răsfățat și cu o lună de miere după ce s-a căsătorit.

M-am dus în Devon pentru trei zile”, a spus ea.

O femeie a decis să se căsătorească cu ea însăși. Căsătoria neconvențională, la care a fost martoră doar pisica ei de companie Smokey, a stârnit indignarea oamenilor din jurul ei. A fi căsătorită cu ea însăși nu este ușor, spune Clair, care mărturisește că a trebuit să „descifreze singurătatea”. Ea spune însă că avantajele sunt mai mari decât dezavantajele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button