Expres

O câștigătoare la loto le-a făcut cadou surorilor sale operații estetice

După ce a câștigat marele premiu la loto, o femeie din Marea Britanie le-a făcut cadou surorilor mai mari, de 36, respectiv 46 de ani, operații estetice. Ea a mai cumpărat o casă pentru părinții ei și două mașini.

Ea a cheltuit peste 11.000 de euro pe operațiile sale estetice și ale surorilor sale. Ea a mărturisit însă că după ce a câștigat premiul cel mare rezultatul nu a fost cel la care se aștepta.

Sarah Cockings a câștigat premiul cel mare, de 3 milioane de lire sterline la loto acum 18 ani, pe când avea doar 21 de ani și era studentă la Universitatea Northumbria, în Marea Britanie.

Femeia, care acum are 41 de ani, a recunoscut că viața sa nu a fost deloc așa cum se aștepta după ce a câștigat la loto.

La doar un an de la câștigul uriaș, ea și soțul ei, Roy, au sfârșit prin a se despărți. Ea a povestit pentru ChronicleLive că este de părere că premiul la loto a dus-o la divorțul de soțul său.

„Cred că amândoi ne-am lăsat duși de agitația din jurul câștigului la loterie. Acum că lucrurile s-au liniștit și viața a revenit la normal, ne-am dat seama că nu ne mai iubim unul pe celălalt”, a spus ea, conform DailyStar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button