Expres

O badantă a câștigat o avere cu un loz de 5 euro

O badantă a câștigat o avere cu un loz de 5 euro. O ucraineancă în vârstă de 50 de ani, care lucrează ca îngrijitoare de bătrâni în Avellino, un oraș din sudul Italiei, a câștigat, miercuri seara, 500.000 de euro la loteria italiană.
Femeia a dat lovituta cu un loz în schimbul căruia a plătit doar 5 euro, pe care l-a cumpărat dintr-o tutungerie, informează Corriere della Sera.

Îngrijitoarea din Ucraina a cumpărat lozul respectiv cu puțin timp înainte ca tutungeria să fie închisă.
O badantă a câștigat o avere cu un loz de 5 euro. Ba mai mult, femeia a achiziționat ultimul loz de 5 euro care era disponibil. Ea l-a răzuit pe loc și a avut un veritabil șoc când și-a dat seama că a câștigat jumătate de milion de euro.

Ne pregăteam să închidem și a venit această doamnă. A cumpărat lozul, l-a răzuit și… Cu acel ultim bilet a câștigat 500.000 de euro. Ne-a rugat să îl verificăm, să aibă confirmarea că a câștigat această sumă. Oficial, lozul era câștigător! Femeii nu îi venea să creadă și, după ce i-am confirmat de mai multe ori că a câștigat, ne-a pupat și ne-a îmbrățișat! A fost foarte fericită!“, a declarat, pentru ITV Online, Emiliano Noviello, proprietarul tutungeriei.
În trecut, cu un bilet de doar 2 euro, în aceeași tutungerie a fost câștigată suma de 240.000 de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Stati sa vedeti latraturi putiniste cand vede slugoiul barbughe repostarea.

Comment
1 luna în urmă

“O badantă a câștigat o avere cu un loz de 5 euro. “
De cate ori trebuie sa repetati titlul in text?La fiecare alineat?Ca sa stim si noi.

Back to top button