Expres

O americancă a stabilit un nou record mondial

O americancă a stabilit un nou record mondial.

Samantha Ramsdell, în vârstă de 33 de ani, din statul Maine (SUA), care în iulie 2021 a intrat în Cartea Recordurilor Guinness ca posesoarea celei mai mari guri din lume (poate deschide gura 6,52 cm), s-a lăudat cu un nou record pe TikTok. Ea a primit un nou certificat privind un nou record pentru cea mai largă gură.

Într-un videoclip Samantha începe prin a le spune urmăritorilor:

Acum am două recorduri mondiale Guinness. Am recordul mondial pentru cea mai mare deschidere a gurii pentru o femeie. Și, de asemenea, am oficial cea mai largă gură din lume“.

Samantha a stabilit noul record întinzându-și gura la 4,07 inchi (10,3 cm). Ea și-a asigurat cei trei milioane de urmăritori că nu a folosit niciodată filtre, iar gura ei este reală.

Samantha a trebuit să demonstreze că gura ei era „complet naturală” și că nu a suferit „nicio intervenție chirurgicală”. Verificarea cu ajutorul echipei Guinness a durat mai mult de șase luni și a inclus un proces amănunțit de măsurare. Gura ei a fost întotdeauna cea mai proeminentă trăsătură a feței și a fost tachinată la școală din cauza asta, primind porecla ”broască”.

Fata a devenit rapid faimoasă, apărând în showuri TV ca Ellen, Italia’s Got Talent și CBS This Morning, iar acum postează în mod regulat conținut pe TikTok și găzduiește un podcast cu iubitul James, numit Weird And Proud, unde discută o gamă largă de subiecte: de la extratereștri la colonoscopie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 luna în urmă

Sa vedeti latraul putinist barbughe ce bot are! Incape in gura lui cate o galeata de rahat direct. Mai ales cand se mufeaza la vidanja ruseasca de imprastiat propaganda putinista.

Back to top button