Expres

Accident fatal la finalul unui concert al cântărețului Robbie Williams

Accident fatal la finalul unui concert al cântărețului Robbie Williams…

O admiratoare a cântărețului Robbie Williams a murit la finalul unui concert al lui. O admiratoare a cântărețului Robbie Williams a murit la finalul unui concert. Tragedia a avut loc la finalul unui concert susţinut de starul britanic în Sydney. Spectatoarea în vârstă de aproximativ 70 de ani a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital după ce a căzut pe când se afla pe Allianz Stadium din Sydney.


Ea a murit în urma rănilor suferite, după cum a precizat un purtător de cuvânt al spitalului pentru agenţia de presă PA. Femeia a căzut atunci când fanii au început să părăsească stadionul după încheierea concertului.

Ea ar fi încercat să sară peste rândurile de scaune, dar s-a împiedicat şi a căzut de la nivelul superior al stadionului. Un angajat al stadionului şi un spectator din apropiere i-au acordat prim-ajutor, apoi femeia a fost transportată la spital, unde a decedat. Robbie Williams a susţinut un concert joi seară în Sydney în faţa unui public de 40.000 de oameni. A fost începutul unui turneu în Australia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare