Expres

O actriță a suferit un avort spontan pe scenă

O actriță a suferit un avort spontan pe scenă.
Actrița americană Laura Benanti a declarat că, la începutul acestei săptămâni, a suferit un avort spontan pe scenă, în timpul unui spectacol susținut în fața a 2.000 de persoane.
„Știam că se întâmplă. A început încet cu o seară înainte. Dacă ar fi fost prima noastră pierdere, sau chiar a doua, probabil că nu aș fi fost capabilă să merg mai departe. Dar, din nefericire, nu sunt străină de durerea și de golul pierderii unei sarcini. Dar de data aceasta l-am parcurs alături de unii dintre cei mai buni și mai iubitori oameni cu care voi avea vreodată onoarea să împart spațiul“, a scris actrița premiată cu Tony Award pe Instagram.

Benanti, în vârstă de 43 de ani, care a apărut în serialele de televiziune Nashville și Supergirl, a cântat pentru 2.000 de persoane într-o croazieră pe tema Broadway, la care au mai participat Alan Cumming și Jeremy Jordan. Ea și soțul Patrick au doi copii, dintre care unul s-a născut anul trecut prin intermediul unei mame surogat.
Mulțumesc tuturor celor din acel public pentru harul pe care prezența voastră l-a permis. Pentru că m-ați ridicat din durerea mea pentru acea oră sfântă… Mulțumesc prietenilor mei și colegilor mei artiști pentru că s-au adunat în jurul meu și pentru că s-au acomodat cu atâta amabilitate la nevoile mele schimbătoare… Soțul meu și cu mine avem inima frântă, dar vom trece împreună prin asta, așa cum am făcut-o noi, și mulți alții, înainte. Împărtășesc toate acestea, nu pentru a atrage simpatia sau atenția, ci pentru a le reaminti numeroșilor oameni și familiilor care au suferit și vor suferi în acest fel că nu există rușine în acest tip de pierdere. Că nu sunteți singuri. Și pentru a-mi aminti și mie însumi“, a ținut să transmită Laura Benanti.
O actriță a suferit un avort spontan pe scenă. De-a lungul carierei sale, Benanti a fost nominalizată la cinci premii Tony, câștigând pentru „Gypsy” în 2008, informează BBC.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button