Expres

„Nuca” autorizată din peretele Bisericii Sf. Nicolae

O construcție metalică se ridică de câteva zile în Piaţa Unirii (Prundului) din Braşov. Nu doar că e ca nuca în perete în arhitectura zonei, dar se află chiar la intrarea în curtea Bisericii Sfântul Nicolae, în care se află și Complexul Muzeal Prima Şcoală Românească.

Construcţia a fost verificată de reprezentanţii Poliţiei Locale Braşov, care au precizat că „există atât autorizaţie de construire, cât şi abonament de ocupare a domeniului public”.

Potrivit informaţiilor Primăriei Braşov, respectiva construcţie, care are un caracter provizoriu, este, de fapt, reautorizată (prima autorizație e din 2012), la solicitarea unei agenţii imobiliare. Este vorba despre o terasă și un cort de 24 de mp.

Poliția Locală va continua să monitorizeze lucrările de construire ce fac obiectul autorizației de construire anterior menționate, pentru a se asigura respectarea prevederilor acesteia”, mai spun reprezentanții Poliției Locale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button