Expres

Noii magistraţi, la Palatul Cotroceni! Iohannis: „Este rolul lor să aplice legea în mod egal, să contribuie la recâştigarea încrederii în lege”

 
Noii absolvenţi ai Institutului Naţional al Magistraturii au fost primiţi, astăzi, de preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. „Este rolul și datoria lor să aplice legea în mod egal, să contribuie la recâștigarea încrederii în lege, să asigure în continuare consolidarea statului de drept și lupta împotriva corupției. Justiția este în slujba cetățeanului”, a scris şefului statului pe pagina sa de Facebook, în urmă cu câteva minute.
„Le-am spus tinerilor absolvenți să nu uite că trebuie să manifeste respect față de oameni. Garantarea drepturilor fundamentale ale cetățenilor în administrarea justiției, în limitele și rigorile legilor, este esențială”, a adăugat preşedintele României.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button