Expres

Noi schimbări pe Facebook

Noi schimbări pe Facebook.

Facebook (Meta) a anunțat că va modifica mai multe informaţii din paginile de profil ale utilizatorilor. Schimbarea se va produce de la 1 decembrie, potrivit Meta. Profilurile utilizatorilor nu vor mai include adrese, orientări religioase şi opinii politice.
Va dispărea de pe Facebook și câmpul „Interesat de”, care era folosit pentru a exprima orientarea sexuală. Noile modificări au legătură cu intimitatea şi targetarea cu reclame. În urmă cu câțiva ani, mulți utilizatori s-au confruntat cu probleme din cauza informațiilor de pe pagina lor de Facebook, iar Meta a decis că este momentul pentru o schimbare.

Noi schimbări pe Facebook. Facebook a renunțat și la aceste categorii de informaţii în vederea targetării cu reclame. Informaţiile eliminate acum din paginile de profil nu mai erau oricum de folos companiei. Chiar dacă Meta a avut un succes formidabil, aplicația a fost extrem de criticată în ultima perioadă.

În comunicatul transmis de compania Meta cu privire la modificările la care trebuie să se aștepte utilizatorii Facebook, nu este menționat niciun motiv pentru care compania a luat această decizie, Facebook anunță totuși data de la care vor intra în vigoare. Din 1 decembrie, utilizatorii nu vor mai putea posta datele personale cu privire la orientare sexuală, credințe religioase și preferințe politice


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button