Expres

Noi informații despre proiectul Spitalului Regional al Brașovului

Noi informații despre proiectul Spitalului Regional al Brașovului.

„Ne reconectăm și coordonăm pentru proiectul Spitalului Regional al Brașovului. Discuție utilă și încurajatoare, ieri, cu BERD, reprezentată de Venera Vlad, un profesionist desăvârsit, și cu primarul ales al Brașovului, George Scripcaru. Cred că #spitalul public este cel mai important proiect pentru brașovenii de azi și, în egală măsură, pentru generațiile tinere”, a relatat Roxana Mînzatu (PSD), care a câștigat un mandat de europarlamentar – Detalii, AICI.

Noi informații despre proiectul Spitalului Regional al Brașovului

„Ca deputat de Brașov, eu am lucrat într-o echipă bună național – local, cu seriozitate și profesionalism, pentru acest proiect. Pornind cu Legea 32/2018 prin care am adus terenul pentru spital și continuând cu toate aprobările de la Ministerul Sănătății, ritmul pe care reușisem să ni-l impunem era foarte bun… După discuția de ieri, sunt încrezătoare că vom reveni în acel ritm serios și alert de lucru, alături de toți specialistii și partenerii care cunosc bine acest proiect și nevoile Brașovului. Aducem în prezent un spital al viitorului, un concept verde, care, prin montajul instituțional și financiar, va permite să fie întreținut la nivelul maxim de calitate”, a mai spus Roxana Mînzatu.

Noi informații despre proiectul Spitalului Regional al Brașovului

„Ieri am reluat discuția despre un PPP facilitat de BERD, mai ales în contextul recentei simplificări a legislației de proiectare pentru aceste tipuri de finanțare, legislație la care am contribuit direct, ca secretar de stat. Astfel, după o muncă de echipă deloc simplă, am livrat HG 1116/2023 prin care s-a completat HG 907/2006 privind documentațiile cadru de proiectare a investițiilor publice”, a conchis Roxana Mînzatu. Detalii, AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
18 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
ron
1 luna în urmă

Pfai,câtă treabă,nici nu s a așezat în fotoliul lui și deja pornește proiecte,face,drege, Brașovul este deja mai frumos -))) Poate ii păcăliți pe admiratorii vostri măi,aia de cartier,dar nu pe noi. Ia vedeți ce contracte mai dați la firmele de… Citeşte mai mult »

ron
1 luna în urmă

Băgati și niște eroi in alb, vaccinisti?
Vedeți ce nesimțiti sunteți? Acum se găsesc fonduri și aprobări,lui Coliban că era din usr ia ți blocat proiectele!
Repet,nu sunt adeptul niciunui partid politic,dar voi sunteți de cea mai proasta calitate!

Willy
Răspunde la  ron
1 luna în urmă

Nu esti “adeptul niciunui partid politic” dar te laudai ca votezi cu hAur? barbughistule.

ron
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

Nesimțitule,care jignești tipic căcaților psd pnl.Ti am cerut să răspunzi de ce jignești ceilalți useri,doar că nu pupam undeva că voi psd pnl ul.Votez cu orice altceva decât prostituatele psd PNL udmr.Si nu ,nu sunt fan nici un partid însă… Citeşte mai mult »

ron
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

Votez și partidul Șosetelor,doar sa dispară definitiv psd pnl udmr. Politica e toată un rahat însă de jegurile astea chiar ne am saturat, Scripcaru e o bătaie de joc la adresa Brașovului.Repet,nu mai jignii alti useri că te cobori la… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  ron
1 luna în urmă

Nu ai zis tu intr-o zi pe aici ca votezi cu hAur? Acum o consideri jignire? Pai te-ai jignit singur. Numai barbughe, pe aici, ridica osanale hAur si sosocarilor. Spune, daca vrei, ca nu e mare secret: ai pus stampiluta… Citeşte mai mult »

ron
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

Este treaba mea cu cine votez,aici nu suntem sa ne jignim între noi.Eu nu am jignit pe nimeni indiferent de orientarea politică, postez strict la adresa împuțiților din politică care sug banul public mai ceva ca…. Votez cu orice partid… Citeşte mai mult »

Florin
1 luna în urmă

Mai gunoaielor, ati blocat proiectul actualei administratii doar pentru ca nu se putea fura, nu? Hai sictir cu parteneriatele voastre PPP (vreun mare “investitor” asteapta prada in beciul scripcarului), societatea civila e cu ochii pe voi, manglitorilor!

ron
Răspunde la  Florin
1 luna în urmă

Corect.

Barbu Gh.
1 luna în urmă

Viermele deviant de vilighei văd că încă mai împrăștie miasme pe aici. Pârțagul sigur s-o fi injectat?
Sau bolile de care-l trata anormala de moldovan îi interziceau injectarea!?

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 luna în urmă

Cam duhnesti a ron sau ron pute a barbughey. Degeaba te travestesti in ron, lei, euro sau ruble, se simte latraul putinist de la 100 de km.

ron
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

Am spus că nu mă iau de nimeni,dar tu amice ești chiar un cretin deosebit,un idiot frustrat,asemeni susținătorilor psd pnl.
Nici când omul îți vorbește frumos și îți explică rostul acestor postări,nu poți pricepe.

ron
Răspunde la  Willy
1 luna în urmă

Stai tu capră la UE ,la psd pnl și lasă ne pe noi in pace,ok?

Stoica
1 luna în urmă

O să avem un spital regional care va costa de 4 ori mai mult decât valorează. 3/4 din bani se vor spre firmele lor(cele care vor executa lucrările) și spre ,,parandărăt”. Se vedeți acum cate proiecte se vor ,,debloca” ,că… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 luna în urmă de către Stoica
ron
Răspunde la  Stoica
1 luna în urmă

Toate făcute cu firmele lor de casă și să,la supraprețuri!

mariana
1 luna în urmă

candi îl văd pe asta langa ciuma roșie! sincer,

ron
1 luna în urmă

Ia uitați ce scrie pe internet,la descrierea lui Scripcarel. După ce a ajuns primar, Scripcaru a fost acuzat de ziarul Adevărul că a vândut un teren de pe domeniul public și a încasat banii, respectiv 2 milioane euro.[3] În ianuarie… Citeşte mai mult »

vax populi
1 luna în urmă

Spitalul,vom mai vedea.Dar PROIECTUL… Oh,daaaa ! PROIECTUL ! Toate ca toate,dar PROIECTUL ! Sa nu dea drk sa se intample ceva rau cu PROIECTUL,ca …

Back to top button