Expres

Noi controale în municipiul Brașov, pe linie rutieră și de ordine publică

Noi controale au avut loc în municipiul Brașov, pe linie rutieră și de ordine publică.

După acțiunile despre care informam aici, polițiștii brașoveni au desfășurat și ieri controale în municipiu. Echipajele au acționat în intervalul orar 11.00 – 13.00, în colaborare cu polițiști locali.


Activitățile au avut ca scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, aplicarea măsurilor legale împotriva persoanelor care practică cerșetoria, precum și depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care parchează, fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.


Au fost instituite filtre rutiere.


În cadrul activităților desfășurate, polițiștii brașoveni au legitimat 62 de persoane și au verificat 31 de autovehicule. Pentru abaterile constatate, au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.500 lei. Dintre acestea, 8 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea normelor legale privind parcarea, fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități. Două sancțiuni au fost date pentru încălcări ale regimului rutier. O sancțiune a fost dată pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.


Controale au avut loc și azi-noapte, în intervalul orar 22.00 – 03.00. Polițiștii brașoveni au acționat, cu preponderență, în zona cluburilor de noapte. Au fost verificate 6 societăți comerciale, 14 autovehicule și legitimate 38 de persoane, potrivit IPJ Brașov.


Au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale privind circulația pe drumurile publice și pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
Polițiștii vor continua astfel de acțiuni și în perioada următoare, pe raza întregului județ.

Foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button