Expres

Noi cișmele în Brașov / Care este valoarea contractului

Noi cișmele în Brașov.

În prima etapă vor fi înlocuite cele 24 de cișmele existente, după care programul va fi extins și în alte zone intens circulate, fiind vizate terenurile de sport, locurile de joacă și parcurile.

Primăria Brașov a început, în această săptămână, înlocuirea cișmelelor existente cu unele care nu doar că reduc semnificativ consumul de apă, dar sunt prevăzute și cu adăpătoare pentru câini, astfel încât brașovenii care își scot la plimbare animalele de companie să nu mai fie nevoiți să care apă pentru acestea.

Noi cișmele în Brașov

,,De ieri am început înlocuirea cișmelelor din oraș cu unele prin care reducem consumul de apă – fiind prevăzute cu sistem cu buton temporizator de debit – și care le oferă posibilitatea proprietarilor de câini să își adape companionii. De-a lungul timpului am primit tot mai multe solicitări de la iubitorii de animale pentru a asigura un astfel de sistem. Era o facilitate necesară, care se adaugă celor existente: locurile de plimbare pentru câini, dispenserele pentru pungi și coșuri de deșeuri dedicate. În paralel, am demarat proiectul de extindere al sistemului de cișmele la terenurile de sport pe care le-am amenajat în cartiere, la locurile de joacă și cele de agrement. În prima etapă vom monta cișmele acolo unde avem relativ aproape rețelele de apă și canalizare”, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit BrașovCity.ro.

Deja au fost înlocuite cișmele din Parcul Titulescu, cele din fața Rectoratului, de la Parcul Eroilor, Parcul Trandafirilor și Parcul Tractorul.

În următoarele zile vor fi înlocuite cele din scuarul Berzei, pietonal Piața Astra, b-dul Ștefan cel Mare, pietonal Valea Cetății și Lacul Noua.

Primăria Brașov a achiziționat două modele de cișmele, ambele cu adăpătoare pentru câini. Valoarea totală a contractului este de 240.140 de lei, la care se adaugă TVA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button