Expres

Mesajul unui locuitor din cartierul Tractorul pentru primarul Allen Coliban

Mesajul unui locuitor din cartierul Tractorul pentru primarul Allen Coliban.

În data de 23 august am publicat sesizarea unui cititor cu simț civic din cartierul Tractorul privind modul în care s-a realizat „Operațiunea asfaltarea” – Detalii, AICI.

Mesajul unui locuitor din cartierul Tractorul | MyTex.ro
Mesajul unui locuitor din cartierul Tractorul pentru primarul Allen Coliban 10

Mesajul unui locuitor din cartierul Tractorul. Respectivul cetățean ne-a relatat, astăzi, că de atunci nu s-a schimbat nimic: „Situația este aceeași. Firma care a executat lucrările le-a «finalizat» în urmă cu 3 luni, dar finisările sunt la stadiul din fotografii. Se pare că Primaria agreează mai mult festivalurile (sunt unul dintre cei care le iubește foarte mult) decât confortul și siguranța cetățenilor (aici străzile Independenței și 1 Decembrie 1918). Anul viitor avem alegeri locale, iar dl. Coliban speră (cred) la un nou mandat. Cu asemenea atitudine, mă-ndoiesc că-l va obține”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] la cel de al doilea traseu, care unește cartierele Astra și Răcădău”, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit […]

Back to top button