Expres

Nelson Mondialu susține că era să moară la Brașov

Nelson Mondialu susține că era să moară la Brașov.

Interlopul clujean Nelson Mondialu a precizat că el i-a făcut plângere celui supranumit „Pescobar” (Paul Nicolau – n.r.), patronul restaurantelor Taverna Racilor, după ce a mâncat la unul din localurile lui și a făcut toxiinfecție alimentară.

„Ați văzut că acolo nu era un restaurant pentru oameni la costum, la papion. Acolo întâi cu adidași de 39 de lei, cu geacă nu știu de care. Oamenilor, ăsta a fost ceva care nu se merita să trăiască pe piață. Și eu vă repet. Jur! Putem să confirmăm de la hotelul din Brașov, unde recepționerul a vrut să cheme Salvarea. Pentru simplul motiv că bagă un furtun să facă spălături și injecții mi-a fost frică și am zis că îmi revin eu. Atunci, (n.red. pentru că m-am simțit așa) pot să nu am ciudă pe această locație? Eu i-am făcut reclamație. Eu i-am închis restaurantele. Acum cinci luni, în luna mai, am făcut reclamație să se rezolve situația”, a relatat Nelson Mondialul pentru știridecluj.ro.

Nelson Mondialu susține că era să moară la Brașov. „Eu trebuia să îl dau în Tribunal când am fost și am mâncat la Oyster Bar de era să mor. Mi-am pierdut controlul total. Când aveam frisoane, când aveam rece… Am vomitat! Timp de 48 de ore am fost vai și amar de capul meu. Noroc de la Dumnezeu că am un corp tare, rezistent. Trebuia să îl dau în tribunal și să iau cel puțin 2-3 milioane de euro”, a mai spus Nelson Mondialu pentru sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button