Expres

Musulman la racla Sfintei Parascheva

 

Acesta este cel de-al cincilea an în care musulmanul Mustafa se roagă la racla cu moaştele Sf. Cuvioase Parascheva. „Cel mai mult m-a surprins devotamentul creştinilor aici, în 2019, în Europa, această spiritualitate este foarte rară, nu vezi aşa ceva în toată Europa! Este impresionant!”, a declarat Mustafa. Bărbatul este din Istanbul, acolo unde are şi o fetiţă. „Pelerinii sunt extraordinari! Şi eu am stat la coadă câte 10 ore începând cu 2016. Mereu am aşteptat, dar nici măcar nu am simţit durere în picioare şi asta mi se pare miracolos”, spune Mustafa. Părintele Paul Palencsar le-a spus reporterilor Adevărul, că Mustafa este un adevărat admirator al creştinismului, în special al ortodoxiei. „Este doctor antropolog şi vine pentru a cincea oară în România. Poartă cu el icoana Sfintei Parascheva, mi-a arătat-o. Este un adevărat admirator al creştinismului”.

După ce s-a rugat la racla Sfântei Parascheva, bărbatul i-a mulţumit Cuvioasei. „Mulţumesc Sfintei Parascheva, asta e tot ce pot spune. Mulţumesc pentru că mă ajuţi şi mulţumesc pentru miracole. Voi veni din nou şi anul viitor, cu siguranţă. Sunteţi cel mai norocos oraş din România, pentru că aveţi moaştele Sfintei Parascheva aici”.

Zeci de mii de pelerini au trecut deja pe la racla Sfintei Parascheva, în timp ce la coadă se află peste 20.000 de credincioşi.Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button