Expres

Monica Pop: „Nu trebuia abolită pedeapsa cu moartea!”

Monica Pop: „Nu trebuia abolită pedeapsa cu moartea!”. Medicul Monica Pop a comentat situaţia bătrânilor din azilele groazei. La majoritatea, controalele au scos la iveală nereguli extrem de grave. Seniorii României erau tratați inuman, în condiţii greu de descris.

Întrebată ce crede despre acest demers, dr. Monica Pop a spus:

Vă rog să mă credeți că de câteva zile pur și simplu mi se pare că trăim într-un film de ficțiune. N-am putut să cred că se poate întâmpla așa ceva și la asemenea scară. Sunt oameni corupți, sunt oameni așa cum sunt, dar văd că e un lucru de scară națională. Nu o să fiți de acord cu ce spun acum. Da, nu trebuia abolită pedeapsa cu moartea. Și dacă un stat ca Statele Unite are pedeapsa cu moartea, trebuia să avem și noi, pentru că oamenii ăștia vor recidiva. Să știți, eu m-am așteptat. În primul rând, eu aș desființa absolut toate aceste aziluri.

În principiu, o persoană care să îngrijească un om în vârstă costă tot atâta. Ar trebui desființat. Ar trebui făcute niște spitale în care să fie ținuți. Fac apel la medici, sunt medici acolo, cum a putut un medic să accepte aşa ceva? E absolut incredibil”, a spus medicul Monica Pop, la Antena 3 CNN


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] Monica Pop: „Nu trebuia abolită pedeapsa cu moartea!” […]

Vladimir
11 luni în urmă

Monica Pop are dreptate! La ce se întâmplă în ziua de azi, numai pedeapsa cu moartea mai face ordine!

Barbu Gh.
11 luni în urmă

Și nu doar reintrodusă pedeapsa cu moartea ci și înăsprirea pedepselor. Cumularea lor.

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
11 luni în urmă

La tine in Rusia cum e cu pedepsele? Se da cate un ceai sau se pune faptasul langa fereastra deschisa?

Back to top button