Expres

Misiune specială ISU la Oktoberfest

Misiune specială ISU la Oktoberfest

Misiune specială ISU la Oktoberfest. După cum am anunțat aici, până în 10 septembrie 2023, în municipiul Brașov, are loc Festivalul Oktoberfest. Misiunea salvatorilor brașoveni constă în asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, cât și acordarea primului ajutor medical calificat, pe timpul desfășurării evenimentului.
Astfel, zilnic, între orele 12:00 – 24:00, pompierii militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Brașov vor asigura măsurile de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență pe tot parcursul programului festivalului, cu o autospecială de stingere cu modul medical.
Pentru buna desfășurare a evenimentului, I.S.U. Brasov a dispus unele măsuri pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente negative care pot pune în pericol viața și bunurile cetățenilor.
Ținând cont că la aceste manifestații se preconizează un aflux mare de persoane, pompierii recomandă respectarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență ce pot apărea, astfel:

NU utilizați focul deschis în locuri cu pericol de incendiu;
NU aruncați la întâmplare țigările. Este interzis fumatul în afara locurilor special amenajate
NU lăsați copiii nesupravegheați;
NU blocați căile de acces, pentru a permite intervenția autospecialelor sau accesul la hidranții exteriori.
Respectați întotdeauna recomandările forțelor de ordine sau ale organizatorilor evenimentului, pentru a rămâne în siguranță.
În eventualitatea producerii unei situații de urgență, apelați numărul unic pentru apeluri de urgență 112.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button