Expres

Mircea Geoană, vizită la Brașov, ca înalt oficial NATO

Mircea Geoană, vizită la Brașov, ca înalt oficial NATO

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, va efectua vineri o vizită oficială în municipiul Brașov. Înaltul oficial se va afla mai întâi la Comandamentul Brigăzii 2 VM „Sarmizegetusa” din Brașov, cu ocazia aniversării Zilei Vânătorilor de Munte – 3 noiembrie.
Secretarul General Adjunct al NATO va vizita apoi Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” din Braşov, unde se va întâlni cu cadrele didactice și studenții. El va susține un scurt discurs și va răspunde la întrebărilor cadeților și studenților Universității Transilvania prezenți la eveniment.
Vizita va include și Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare (DRESMARA), unul dintre Centrele NATO de instruire și educație pentru parteneri.
În cursul zilei, Mircea Geoană va avea un discurs în cadrul „Rethink Summit”, ce se va desfășura în Poiana Brașov. De asemenea, oficialul va avea o întâlnire cu oamenii de afaceri locali, organizată de Camera de Comerț și Industrie Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] Mircea Geoană, vizită la Brașov, ca înalt oficial NATO […]

Back to top button