Expres

Militarul BRAȘOVEAN Gicu-Florin Spulber a ajuns acasă în sicriu

  • 3_278900.jpg
  • 1_278899.jpg
  • 4_278901.jpg
  • 5_278902.jpg
  • 8_278903.jpg
  • 7_278904.jpg
  • 6_278905.jpg
 

„Drapelul României este în bernă în Afganistan

Am pierdut o „Viperă Neagră” … Florin a fost în ultima lui misiune cu militarii Batalionului 21 de Protecția Forței „Viperele Negre”, în Baza Aeriană Kandahar, din Afganistan.
Drapelul României este în bernă, pe biroul lui Florin este acum o lumânare și locul de pe scaun este gol … S-a dus prea repede dintre noi, neașteptat de repede.
Pentru comemorarea colegului nostru, plt. adj. pr. Gicu-Florin Spulber, militarii batalionului au participat la o slujbă de pomenire la capela din Baza Aeriană Kandahar.
Nu te vom uita niciodată, camarade!

#ArmataRomâniei #mapn”, se arată pe pagina de Facebook mapn.ro.

Trupul neînsufleţit al plt. adj. pr. Gicu-Florin Spulber, decedat sâmbătă, 14 martie, în Germania, unde fusese transferat de urgență, în urma unei rupturi de anevrism cerebral, din Baza Aeriană Kandahar (Afganistan), a fost repatriat luni noapte. Ceremonia de repatriere a fost organizată de Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Militarul braşovean se afla în misiune cu Batalionul 21 Protecţia Forţei „Viperele Negre” (Batalionul VM din Predeal) şi suferise o ruptură de anevrism cerebral miercuri, 11 martie. După stabilizarea de către echipa medicală a batalionului, militarul a fost internat de urgenţă la spitalul american ROL 3 din Baza Aeriană Kandahar, de unde a fost transferat, în noaptea de 12 spre 13 martie, pe cale aeriană, în Germania, la Centrul Medical Regional din Landstuhl al Armatei SUA. Din păcate, cu toate eforturile medicilor, plutonierul adjutant principal Gicu-Florin Spulber nu a supravieţuit.
Militarul avea 51 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. Era angajat în MApN din anul 1989 şi participa la a treia misiune în Afganistan.

Citiți și:

Militarul din Predeal transferat în Germania a murit

Militar din Predeal, ruptură de anevrism cerebral în Afganistan

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button