Expres

Milionarul Nelu Bălan a murit

Milionarul Nelu Bălan a murit.

Milionarul Nelu Bălan, care a deținut restaurantul de lux Nello din New York, a încetat din viață, marți, 23 mai, a anunțat artista Nelly Năstase, într-o postare pe pagina de Facebook, informează Antena 3.
„RIP Nello! It was a pleasure to have known you! Drum lin spre cer”, a postat, în această dimineață, pe Facebook, fostul manechin Nelly Năstase, bună prietenă cu milionarul Nelu Bălan.

Printre cei care au transmis condoleanțe se numără şi Norris Măgeanu, președintele Federației Române de Automobilism Sportiv.

„Un om care, în unele privințe, a făcut, ca român la NY, mai multe decât ambasada României în USA”, a scris Măgeanu, fostul soț al Corinei Dănilă.
La scurt timp după tragedie, mai mulți prieteni ai acestuia au început să lase comentarii prin care își prezintă condoleanțele.

Fratele meu Nello a plecat sa stea cu alti frați ai noștri, Mario Marian Schilodu, Dr Serban Cociaba, Oprică și mulți alții, eu am crescut cu ei. Dumnezeu să-l ierte!”, a scris un prieten comun de-al lui Nelu Bălan și Nelly Năstase.

Articole asemănătoare

Milionarul Nelu Bălan a murit. Nelu Bălan a fost unul din românii deveniţi milionari în SUA, după ce a deschis un restaurant de lux la New York. Bărbatul a lucrat atât ca ospătar într-un restaurant din Iași, apoi în barurile și restaurantele din SUA, până când a reușit să își deschidă propria lui afacere.

Românul Nelu Bălan era prieten cu aproape toate vedetele de la Hollywood, după ce acestea i-au călcat pragul restaurantului.
Sursa foto: retetesivedete.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button