Expres

Miliardar rus arestat în Marea Britanie

Miliardar rus arestat în Marea Britanie. Un cunoscut om de afaceri rus, miliardarul Mikhail Fridman, a fost arestat în Marea Britanie. El e suspectat de spălare de bani, conspirație în vederea fraudării Ministerului de Interne englez și conspirație în vederea comiterii de sperjur, potrivit Sky News.

Agenția Națională pentru Combaterea Criminalității (NCA) a anunțat arestarea omului de afaceri pe 3 decembrie pe Twitter.

„ANC a desfășurat o operațiune de amploare pentru a aresta un bogat om de afaceri rus sub suspiciunea de spălare de bani, conspirație pentru fraudarea Ministerului de Interne și conspirație pentru a comite mărturie mincinoasă”, se arată în raport.

Miliardar rus arestat în Marea Britanie. Omul de afaceri în vârstă de 58 de ani a fost reținut pe 1 decembrie la reședința sa de lux din Londra. Alte două persoane au fost reținute împreună cu el.

Un bărbat de 35 de ani care lucra la casa miliardarului a fost arestat în apropiere. E suspectat de spălare de bani și obstrucție a unui ofițer. A plecat din casă cu o geantă cu mii de lire cash.

Articole asemănătoare

Un alt bărbat de 39 de ani a fost arestat la domiciliul acestuia din Londra. E vorba de fostul iubit al actualei iubite a omului de afaceri rus. Și el e acuzat de spălare de bani și conspirație în vederea fraudării.
Peste 50 de ofițeri au fost implicați în arestarea la domiciliul omului de afaceri, au spus autoritățile.

În urma unor percheziții la scară largă, au fost confiscate o serie de dispozitive digitale și o sumă mare de numerar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare