Expres

Meteo Brașov & România. Chiar și 40 de grade Celsius, dar și furtuni în zilele următoare

Meteo Brașov & România.

Vremea se va încălzi puternic săptămâna viitoare, când temperaturile ar putea urca până la 38 – 40°C în unele zone din sudul țării. În același timp, riscul de furtuni va fi însemnat în jumătatea nordică a României, unde umiditatea va fi ridicată, așa cum au informat specialiștii de la Meteo&Radar.

Meteo Brașov & România

Aerul tropical va pătrunde în România din weekend, când maximele vor atinge 34 – 36°C în București și în alte zone de câmpie din Muntenia și Oltenia. În celelalte regiuni vor fi între 26 și 33°C, dar umiditatea va fi mare și sunt așteptate din nou furtuni, sâmbătă, mai ales în est, iar duminică, în vest, nord și centru.

Meteo Brașov & România

Valul de căldură se va intensifica la începutul săptămânii viitoare. În regiunile sudice, termometrele vor arăta până la 35 – 37°C, iar izolat s-ar putea atinge chiar 38 – 40°C în a doua parte a săptămânii. În același timp, în special în jumătatea vestică a țării, iar local și în rest, vor fi posibile furtuni puternice, cu grindină mare și vijelii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button