Expres

Meteo Brașov / Răcire accentuată, vânt puternic, îngheț

Meteo Brașov.

ANM a emis un cod galben pentru mai multe zone din țară, incluzând și sud-estul, și sud-vestul județului Brașov. Sunt prognozate intensificări ale vântului, precipitații moderate cantitativ, răcire accentuată – îngheț la sol și brumă. Intervalul de valabilitate este 27 martie, ora 6.00 – 29 martie, ora 21.00.

Meteo Brașov

„În intervalul menționat, precipitațiile se vor extinde treptat dinspre vest și vor cuprinde cea mai mare parte a țării. Vor fi ploi, iar din a doua parte a nopții de luni spre marți (27/28 martie), îndeosebi în jumătatea de nord, se vor semnala precipitații mixte (măzăriche, lapoviță și ninsoare). La munte vor predomina ninsorile și local se va depune strat nou de zăpadă. Pe alocuri, cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp. Vântul se va intensifica treptat în toate regiunile cu viteze în general de 45-65 km/h. În zona montană înaltă va sufla tare. Marți și miercuri, vremea va deveni rece pentru această dată în toată țara. Temperaturile minime vor fi preponderent negative și se va produce brumă sau îngheț la sol”, au detaliat meteorologii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] a actualizat avertizarea meteorologică (AICI) de […]

Back to top button