Expres

Atenție – răcire bruscă a vremii / Ploi, vânt, ninsori

Atenție – răcire bruscă a vremii.

După căldura din week-end, săptămâna viitoare va debuta cu o vreme foarte rece. Potrivit Meteo&Radar, temperaturile vor scădea brusc, chiar și cu 10-15 grade în 24 de ore.

Atenție – răcire bruscă a vremii

În zonele de munte, vor fi intervale cu ninsoare abundentă și viscol puternic. Pe versanții nordici și vestici ai Carpaților se va depune strat consistent de zăpadă. Pe alocuri, ar putea apărea câțiva fulgi de zăpadă și în zonele joase, mai ales în Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei. De asemenea, vântul se va intensifica începând de luni în aproape toată țara, cu un maxim în jurul zilei de marți. Cele mai puternice rafale vor atinge 70-90 km/h în Moldova și 100-140 km/h la munte.

Conform sursei citate, cel mai rece se pare că va fi marți și miercuri, când temperatura s-ar menține sub 10 grade chiar și la prânz în multe regiuni.

Spre sfârșitul săptămânii, vremea se va încălzi. Nu este exclus ca maximele să se apropie din nou de 20 de grade în unele regiuni.

Potrivit meteorologilor, alternanțele între cald și rece par să continue și în perioada următoare. Astfel, e important să ne îmbrăcăm adecvat, pentru a ne proteja organismul de răceli și gripe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
2 luni în urmă

Va place sa mancati ce nu trebuie ! N-o sa fie nici o scadere brusca de temperatura si in nici un caz viscol si ninsori abundente !

2 luni în urmă

[…] a emis un cod galben pentru mai multe zone din țară, incluzând și sud-estul, și sud-vestul județului Brașov. Sunt […]

Back to top button