Expres

Meteo Brașov – cod roșu și cod galben

Meteo Brașov – cod roșu și cod galben.

Zone din județul Brașov au fost introduse de ANM în avertizări de vreme rea.

Astfel, sud-vestul județului Brașov se află sub un cod roșu de viscol puternic în perioada 17 ianuarie, ora 22.00 – 18 ianuarie, ora 14.00.

„La altitudini de peste 1.800 m în Carpații Meridionali, va fi viscol puternic, cu rafale ale vântului de peste 120-140 km/h. Vizibilitatea va fi redusă spre zero”, au detaliat meteorologii.

Meteo Brașov – cod roșu și cod galben.

Sud-estul județului Brașov a fost inclus într-un cod galben de intensificări ale vântului și precipitații abundente în zona montană. Intervalul „de alertă” este 17 ianuarie, ora 11.00 – 19 ianuarie, ora 18.00.

„La munte, în Banat, Crișana, Maramureș, Dobrogea și în nord-vestul Transilvaniei, vântul va avea intensificări cu viteze de 55-75 km/h. În zona montană se vor acumula cantități de precipitații, în general de 25-40 l/mp. Acestea vor fi sub formă de ploaie, iar la altitudini de peste 1500 m mixte”, au informat cei de la ANM.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
10 luni în urmă

[…] galben de viscol și pentru județul […]

Back to top button