Expres

În atenția Primăriei Brașov / Cine termină lucrările în cartierul Tractorul?

În atenția Primăriei Brașov. Un cetățean din cartierul Tractorul, cu simț civic, ne-a semnalat lucruri în neregulă lăsate de cei ce s-au ocupat de asfaltare, după încheierea „operațiunii”.

„În luna iunie s-au asfaltat străzile Independenței, Aluminiului și 1 Decembrie 1918, s-au înlocuit bordurile și s-au delimitat cu borduri spațiile verzi și spațiile arborilor. Totodată, s-a înființat o stație provizorie pentru linia 36, «1 Decembrie 1918», plasându-se dale de beton pe spațiul verde”, ne-a relatat respectivul.

În atenția Primăriei Brașov

„Bineînțeles că prin decopertare și asfaltare au dispărut marcajele de pe străzi și ale locurilor de parcare. Au trecut deja 2 luni de la finalizarea lucrărilor și dalele de beton de pe spațiul verde, unde a fost stația provizorie pentru linia 36, sunt tot acolo (foto, în deschidere – n.r.). Probabil că se consideră ca avem prea multe spații verzi în oraș. Spațiile verzi delimitate cu borduri au devenit mici gropi de gunoi – normal trebuie completate cu pământ, așa cum s-a făcut în jurul arborilor. Marcajele locurilor de parcare pe str. 1 Decembrie 1918 nu s-au făcut încă (deși pe str. Independenței s-au efectuat înainte de trasarea marcajelor rutiere)”, a precizat bărbatul, trimițându-ne și cele două imagini elocvente de mai jos:

În atenția Primăriei Brașov | MyTex.ro
În atenția Primăriei Brașov / Cine termină lucrările în cartierul Tractorul? 15
În atenția Primăriei Brașov | MyTex.ro
În atenția Primăriei Brașov / Cine termină lucrările în cartierul Tractorul? 16

„Am sesizat aceste lucruri și pe aplicația My BrașovCity, iar răspunsul Primăriei Brașov a fost că lucrările de asfaltare se efectuează în perioada 1 aprilie-31 octombrie. Oare chiar așa să fie sau dacă cetățenii tac lucrurile vor rămâne așa cum sunt acum?…”, a încheiat domnul în cauză.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button