Expres

Medic de la SMURD mort la 43 de ani

Medic de la SMURD mort la 43 de ani. Medicul Mihai Vlad, coordonatorul bazei aeromedicale SMURD din Constanța, a murit la doar 43 de ani, se pare că în urma unui stop cardio-respirator.

Colegii săi nu au putut să-l salveze. Soția sa, tot medic, a fost lângă el, la fel de neputincioasă în fața morții. Totul s-ar fi petrecut fulgerător. A plecat de acasă, în jurul orei 04:00, cu mașina ca să-și aducă copiii acasă din vacanță, alături de soția sa. În localitatea Mihail Kogălniceanu, i s-a făcut brusc rău și au oprit într-o benzinărie. Soția medicului a sunat la 112 și i-a fost acordat primul ajutor.

Medic specializat în medicina de urgență, femeia s-a luptat pentru viața soțului său până a venit prima ambulanță, din Ovidiu. Ulterior un SMURD C a fost trimis să îl salveze pe medic, scrie Adevărul. Toți salvatorii au asistat la momentul groaznic în care inima medicului s-a oprit și a refuzat să mai pornească, în ciuda zecilor de minute de manevre de resuscitare. Nu era cunoscut cu nicio afecțiune.

Ce zi tristă! Am aflat că Dr. Mihai Vlad, colegul nostru de la UPU-SMURD Constanța, nu mai este fizic printre noi! Sper ca Dumnezeu să le dea putere celor din familie și celor apropiați, pentru a depăși această tragedie! Trupul neînsuflețit al colegului nostru se află începând de azi la Casa Mortuară a Cimitirului Energia de pe Baba Novac. Înmormântarea va avea loc marți, 25.07.2023, ora 12.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” a anunțat dr. Cora Mitroi Maxim, pe Facebook


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
11 luni în urmă

Altul care, deși se pretindea a fi medic, a crezut în alde arahat, moldovan, cherecheș sau jumară? Care a crezut în ,,știință”. VĂ DAȚI SEAMA CE IPOCHIMENE POPULEAZĂ MEDICINA MIORITICĂ?

Back to top button