112

BRAȘOV. Autospecială de poliție implicată într-o coliziune, la… Ceasu’ Rău

  • FB_IMG_1658322184002_298659.jpg
  • FB_IMG_1658322178782_298660.jpg

O autospecială de poliție și un alt autovehicul au intrat în coliziune, în această după-masă, în municipiul Brașov. Evenimentul rutier a avut loc la intersecția de la Ceasu’ Rău (intersecția str. 13 Decembrie, Iuliu Maniu și Castanilor). Imagini de la fața locului au fost postate pe INFO TRAFIC jud. BRAȘOV. 

Update:

Pe strada 13 Decembrie din municipiul Brașov a avut loc o coliziune între un autovehicul si o autospecială de poliție ce aparține Inspectoratului de Poliție Județean Covasna.
În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime.
La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0″, a declarat, pentru mytex.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
7 luni în urmă

[…] autorului și aplicării măsurilor legale în consecință.Printre bunurile sustrase din autospeciala de poliție sunt: un suport de telefon mobil, o vestă, telecomanda rampei si două lanterne, conform […]

7 luni în urmă

[…] s-a produs la intersecția bulevardului Al. Vlahuță cu str. Hărmanului. A fost implicată și o autospecială de poliție care avea semnalele acustice și vizuale în funcțiune. Al doilea a avut loc la intersecția str. […]

Back to top button