Expres

Marian Godină: Polițiștii care l-au oprit în trafic pe Horodniceanu, „zeul suprem”, au fost audiați pentru abuz în serviciu și…

Marian Godină susține că polițiștii care l-au oprit în trafic pe fostul șef DIICOT, Daniel Horodniceanu, au fost audiați astăzi pentru infracțiuni de abuz în serviciu și de divulgare de secrete de serviciu sau nepublice.
Iată ce a scris polițistul brașovean pe Facebook:

GRAV!

Cu un ministru de interne plagiator și mincinos, susținut de un președinte care promitea o Românie educată, doi polițiști au oprit în trafic o mașină. Doar că la volanul acesteia nu se afla un conducător auto, așa cum ar fi normal, ci era dl Horodniceanu însuși, zeul suprem care ar fi trebuit recunoscut de către orice muritor de rând, cu atât mai mult de către un polițist.


După ce a făcut un tam-tam de trei lei, în totală neconcordanță cu funcția înaltă pe care o ocupă, procurorul Horodniceanu este anchetat intern.
Partea gravă acum urmează.
Nu tot intern, ci în cadrul unui dosar penal, au fost chemați azi cei doi polițiști la parchet, unde au fost audiați cu prvire la infracțiunile de abuz în serviciu și de divulgare de secrete de serviciu sau nepublice.
Dacă nu luăm atitudine acum, atunci să nu vă mirați când ne vom întoarce la vechile metehne, când legea era doar pentru oamenii de rând.


Pentru că nu văd de ce un polițist și-ar mai risca serviciul și ar mai risca să fie anchetat, când ar putea foarte ușor să amendeze câțiva fraieri și ar trece cu vederea abaterile comise de horodniceni d-ăștia care se cred mici Dumnezei pe pământ.
În altă ordine de idei, mă întreb de ce acest Horodniceanu nu a fost încă exclus din magistratură și îi promit pe această cale că voi sta cu ochii pe acest caz și voi scrie tot ce se va întâmpla.
Asta că tot a ținut cineva neapărat să dea la o parte cu bățul pojghița de pe rahat”.

Le-ar fi fost luate telefoanele, pentru percheziție informatică

„Polițiștii care și-au permis să-l oprească în trafic pe Horodniceanu au rămas azi fără telefoane.
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași a dispus astăzi ridicarea telefoanelor polițiștilor în vederea percheziției informatice.
Tot circul ăsta e pe bani publici.
Horodniceanu așteaptă liniștit să fie cercetat disciplinar de colegii dumnealui și încasează în continuare salariu de procuror. Tot din bani publici”, a adăugat Marian Godină, în urmă cu câteva minute.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
4 luni în urmă

Prostul pământului a nimerit-o de data aceasta.

Willy
4 luni în urmă

Nu le iau apararea celor doi. Stim cu totii ce se ascunde sub haina de politist, am tot vazut la tv si pe net suficient. Numai ca… da, e posibil ca cei doi politai sa fie “audiați cu privire la… Citeşte mai mult »

Willy
4 luni în urmă

În așteptarea aprobării” cam inseamna cenzura?

Back to top button