Expres

Marian Godină, la ședința CL Brașov de azi. Cu ce îi „amenință” pe consilierii locali

Marian Godină, la ședința CL Brașov de azi. Polițistul brașovean a anunțat pe Facebook că marți, 31 ianuarie, va fi prezent la ședința Consiliului Local, în calitate de locuitor al cartierului Șchei. Pentru că acesta este una dintre zonele deja mutilat de dezvoltările imobiliare din ultimii 15 ani. Iar în ședința de azi va fi supus pentru a treia oară aprobării regulamentul privind construcțiile în pantă din municipiu. Godina i-a îndemnat și pe alți brașoveni să i se alăture. şi dezbateri şi intervenţii ale braşovenilor nemulţumiţi de faptul că până acum aleşii nu au votat regulile privind construcţiile în pantă

„Un consilier local poate vota pentru, împotrivă sau să se abțină.
În cazul regulamentului privind construcțiile în pantă care ar stopa fenomenul distrugerii orașului prin apariția unor blocuri pe dealuri, toți consilierii locali brașoveni ai PSD și PNL s-au abținut până acum de două ori. Mâine
(nota red. – marți) este supus la vot pentru a treia oară.
Stau și mă întreb ce înseamnă această abținere? Eu înțeleg așa: dacă sunt luat ca din oală și nu sunt perfect lămurit asupra unei probleme, mă abțin, da. Nu pot vota ceva fără să știu ce. Dar acest proiect e în dezbatere din septembrie. Păi atunci, nu îți e rușine să te abții?
Nu cumva această abținere e o mascare a lașității? Ca să nu pari rău că ai votat împotrivă, te abții. Ce-i asta? În atâtea luni nu ai priceput încă ce trebuie să votezi? Atunci pentru ce ești plătit la fiecare ședință? Asumă-ți și votează împotrivă măcar. Nu fi laș!

(…) voi merge și eu la ședință și voi fi foarte atent la ce se va discuta și cum se va vota”, a scris Godină pe Facebook.

Alt mesaj, mai dur

Polițistul îi „amenință” pe consilierii locali că îi va fotografia și le va posta pozele, pentru a le arăta brașovenilor cine votează „pentru distrugerea dealurilor brașovene“. Reamintim că voturile de abținere se contorizează ca voturi împotriva unui proiect supus aprobării.
„Aud că au mai fost cetățeni la ședințele anterioare, iar o consilieră de la psd îi lua la întrebări.
Doamnă, nu vă va mai merge cu d-astea! Voi nu sunteți în postura să luați cetățenii la întrebări, noi, cetățenii, vă putem lua la întrebări! Și veți fi luați la întrebări, mă voi ocupa de asta.
Mă voi ocupa și să vă știe toată țara cum votați și să vă vadă cine sunteți. Vă urez succes!
Brașoveni, voi aveți ocazia să-i vedeți live, mâine, de la ora 12, la Consiliul Local, pe cei care decid soarta copiilor voștri”.

Într-o altă postare, Marian Godină este mult mai dur. El își însoțește mesajul cu un video care ilustrează modul în care tăierea dealurilor i-a afectat pe șcheieni și gospodăriile acestora.

O dezbatere pe tema construcțiilor în pantă a avut loc acum două săptămâni la Sala Patria.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 luna în urmă

Dacă mai era primar taragotul penal cu scripca, erau deja rase dealurile trocarilor. Chiar, de ce nu a protestat și atunci milițianul, la primele construcții. Cât despre trocari, nu par a fi interesați de ce se întâmplă la ei. Păi… Citeşte mai mult »

Back to top button