Expres

Marian Godină, despre câștigătorul de la Românii au talent

Marian Godină, despre câștigătorul de la Românii au talent.

Rareș Prisăcariu are șapte ani și este din Botoșani. Genialul puști are o capacitate excepțională de memorare, recită din Eminescu, dar și proză, monologuri întregi și a fost apreciat ca dând adevărate lecții de patriotism. Este pasionat de lectură, a citit până acum peste 200 de cărți, dar, în aceeași măsură, îi place actoria. Spune că, atunci când va fi mare, vrea să fie „actor popular, național și internațional“.
Participarea sa la „Românii au talent” a generat valuri de reacții. Băiețelul a fost trimis direct în finala talent-show-ului, însă calificarea i-a adus și comentarii negative. La fel, și câștigarea marelui premiu de 120.000 de euro.

Printre cei care și-au exprimat părerea despre prestația câștigătorului de la „Românii au talent”, sezonul 13 – copilul Rareș Prisăcariu, s-a numărat și polițistul brașovean Marian Godină.

Eu nu cred că acel copil, cel care a câștigat Românii au talent, e un copil abuzat. Eu cred că e un copil îngrijit, foarte bine crescut, care are parte de o educație aleasă. Aleasă de părinți, desigur, că doar nu-i aleg educația comentatorii de pe net. Mai cred că are un talent de orator, cel mai probabil la pachet cu mult antrenament, și o memorie foarte bună.

Sunt foarte mulți adulți care nu ar fi capabili să memoreze texte atât de lungi. L-aș fi votat vreodată pe acel copil? Cu siguranță nu. De altfel, nici nu cred că cineva i-a votat talentul oratoric și cred că pe nimeni nu ar fi impresionat dacă ar fi recitat ceva din Shakespeare, la fel cum nimeni nu ar fi fost impresionat nici de aceleași versuri, dar recitate de un adult. Părinții i-au ales niște texte numai bune de prins la norod, niște înșiruiri de platitudini care impresionează oamenii mai mult emotivi și mai puțin raționali.

Ar fi interesant să vedem niște statistici despre publicul acelei emisiuni și, mai ales, despre cei care votează. Sunt convins că nu ar fi surprize, este foarte previzibil. În concluzie, eu nu sunt revoltat, așa cum îi văd pe mulți, mai ales pentru că nu am votat, ba doar am văzut prima sa apariție, iar după câteva minute m-am minunat de ce îi mai duce capul pe unii părinți să își pună copiii să spună”, a mai spus Godină pe pagina sa de facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button